Practical info Turlederkurs DNT - Kindereggkurs

Sunday, March 3, 2019

9:00 AM - 7:00 PM
Location: Skihytta, Lørenskog
Address: Hovelsrudveien 98, Fjellhamar, Norge
Show map
Contact person: Jon Christopher Knudsen
Created by Jon Christopher Knudsen. Updated at (not set)
Turlederkurs DNT - Kindereggkurs
Hosted by:

Velkommen til turlederkurs i regi av Lørenskog Turlag - DNT Oslo & Omegn.

Kindereggkurs: Nærtur-, aktivitetsleder og ambassadørkurs for turledere i Barnas Turlag.

Påmelding: Denne aktiviteten krever påmelding gjennom lorenskog.dntoslo.no sine hjemmesider.

Skal du lede turer for Barnas Turlag i år? Eller ønsker du å få tips og inspirasjon til leker, aktiviteter og turaktiviteter for barn? Da er dette kurset en fin pakke for deg. Her får du et turlederkurs, inspirasjon til aktiviteter og leker, mange gode tips og en inføring i DNT gjennom ambassadørkurset.

Om kurset

DNT aktivitetslederkurs er et praktisk kurs med aktiviteter rettet mot barn og friluftsliv. Aktivitetslederkurset er et selvstendig kurs for alle som ønsker påfyll og inspirasjon til sitt engasjement i DNT eller Barnas Turlag. Her får du tips til leker og aktiviteter som egner seg for barn.

Nærturlederkurs er det enkleste turlederkurset i DNTs turlederstige. Her går vi gjennom turlederrollen, turplanlegging, bekledning og utstyr og kartforståelse.

Ambassadørkurset er et teoretisk kurs der du lærer om DNT historie og foreningens virke. Dette kurset skal alle som er frivillige i DNT gjennom. Denne dagen får du alle disse kursene i ett. Dette vil gjøre deg godt skikket til å lede turer for Barnas Turlag. Det blir en intensiv, men hyggelig og morsom dag.

Dersom man har gjennomført deler av kurspakken tidligere er det mulig å bare delta på de relevante modulene. Gi beskjed om dette ved påmelding.

DENNE AKTIVITETEN KREVER PÅMELDING GJENNOM LORENSKOG.DNTOSLO.NO

Se http://lorenskog.dntoslo.no og kalenderen der for mer informasjon og påmelding.

Documents
1 file(s)
Comments
0 comments