• Back to list
  Kultur
  Manage event

  Saturday, January 12, 2019

  5:00 PM - 6:30 PM

  Wanna join? Sign up and your in!

  NYTTÅRSFORESTILLINGEN DANSEKLUBBEN STUDIO 1
  Hosted by: Lørenskog hus
  Storstua, Lørenskog hus Festplassen 1, Lørenskog, Norge

  TRYKK HER FOR BILLETTER!

  Danseklubben Studio 1 inviterer også i år til sin årlige nyttårsforestilling. Barn og unge fra tre år til 26 år er med i programmet som omtales som en eventyrlig reise inn i diverse verdener formidlet gjennom fantastisk dans og musikk.

  Med 120 dansere og koreografer i produksjonen, er dette er en fin forestilling for barn, unge og voksne som virkelig er verdt å få med seg. Dette er en forestilling med fantastisk mye dans presentert av barnedansere, freestyledansere, moderne- og jazzdansere, showdansere, discodansere, hip hop dansere og street show, framført etter koreografi fra våre egne instruktører.

  Danseklubben Studio 1 består av ca 400 danseglade barn og unge og er en av Norges beste danseklubber med en rekke Verdensmestere, Europamestere og Norgesmestere i stallen.

  De 120 aktørene på scenen vil sammen med publikum bli geleidet gjennom forestillingen av Nancy Gogstad, sportslig leder i danseklubben. Det er hovedsakelig barn og unge fra Lørenskog og omegn som er med i denne årlige forestillingen.

  Storstua, Lørenskog hus Festplassen 1, Lørenskog, Norge