Back to list
Practical info
Monday, January 14, 2019
6:00 PM - 7:00 PM
Etter avtale
Contact person: Kathrine Marthinsen
0 Participants

Wanna join? Sign up and your in!

Created by Kathrine Marthinsen. Updated at (not set)
Vi ser etter instruktører til Gategym
Hosted by:

Å starte opp Gategym er lekende lett.

Har du lyst til å spre bevegelsesglede i nærmiljøet ditt sammen med Gategym? Vi vil skape en bevegelse for bevegelse og ser etter engasjerte instruktører som ønsker å bidra med en positiv aktivitet i sitt eget nabolag.

Vi gir instruktøropplæring
Men det er en fordel om du har idrettsfaglig bakgrunn eller tilsvarende aktivitetskompetanse, og er komfortabel i rollen med som instruktør. Øktene er lekpreget og sosiale, og ditt viktigste oppdrag på Gategym er å bidra til mestring og bevegelsesglede for alle som deltar. Vi hjelper deg med å legge opp til aktiviteter med ulik vanskelighetsgrad, tilpasset deltakernes form og behov.

Velg et sted som passer for deg
Om du vil rullere på å være instruktør sammen med flere i samme nabolag er det selvfølgelig mulig. Du kan enten starte opp en ny gruppe i ditt eget nabolag, eller bli med som instruktør på våre eksisterende grupper i Bergen. Det er også mulig å være instruktør for bedrifter.

Hvorfor bli med på laget?
Som Gategyminstruktør får du være med i et aktivt og engasjert nettverk av instruktører, med jevnlige sosialfaglige instruktørsamlinger. Det er også mulig å være med på flere prosjekter i regi av Gategym, for ulike målgrupper. Alle instruktører får nødvendig utstyr.

Ta kontakt med oss for å få vite mer om hvordan du kan bli med på laget som instruktør!

Comments
0 comments
Bergen
Etter avtale