Back to list
Practical info Gategym i Fyllingsdalen

Thursday, November 15, 2018

8:00 PM - 9:00 PM
Location: Løvås skole oppveksttun
Address: Nebbeveien 1, Fyllingsdalen, Norge
Contact person: Kathrine Marthinsen
Maybe

Wanna join? Sign up and your in!

Created by Kathrine Marthinsen. Updated at (not set)
Gategym i Fyllingsdalen
Hosted by:

Gategym er utendørs nabolagstrening som alle kan være med på! Øktene er et variert utvalg av øvelser med egen kroppsvekt, både styrkeøvelser, stafetter og kondisjonsøvelser. Vi møtes på Løvås skole HVER TORSDAG kl 20 -21, og bruker uteområdet der og rundt aktivitetsparken ved Ortunvannet.

Våre instruktører, Lise Lotte A. Olsen og Ann-Rilda Aalberg tar dere med på en frisk og god treningsøkt, som er tilpasset alle slags nivå og ambisjoner. Kom som du er, kle deg etter været, så ordner vi resten.

BETALING
Som vanlig er det klippekort som gjelder (40 kr per klipp) - dere som har klippekort fortsetter å bruke de - dere som er nye kan trene gratis første gangen og ellers kjøpe klippekort på www.gategym.no.

5-klipp:200 kr
10-klipp: 400 kr

Hvis du bare vil ha drop-in økter av og til kan du betale 50kr til oss med Vipps, og vise kvitteringen til instruktøren når du kommer.

GRATISØKT
Alle kan bidra til dette ved å ta med seg venner, familie og kollegaer. Alle trener gratis på Gategym første gangen, og alle som tar med seg nye fjes på Gategym får selv trene gratis den økten. Win Win :D

Vi håper å se mange nye og kjente fjes på torsdag, og håper folk vil bruke Gategym som en sosialt samlingspunkt i nabolaget, like mye som de bruker det som et utendørs treningstilbud.

Meld deg gjerne inn i Gategym Fyllingsdalen gruppa på facebook for å få med deg viktig info.

Ses på torsdag! Det blir knall!

Comments
0 comments
Løvås skole oppveksttun
Nebbeveien 1, Fyllingsdalen, Norge