Fana IL Diamond Dance Academy
Bevegelse
Samvær
Dans
Barn(0-12 år)
Ungdom(12-18 år)
Voksne
Konkurranse
Freestyle
Hip hop
Slow

About

Fana IL har nå gleden av å representere Diamond Dance.
Diamond dance tilbyr kurs innen dansegrenen Freestyle disco.
diamonddance.jpg

Vi holder til i Sandbrekkeveien 96 på Midtun. Lokalene ligger i samme bygg som Bergen Fitness treningssenter og FitFactory senter for personlig trening like over Meny. Vi kan benytte to hele dansesaler, med dansegulv, samt speil og stor plass til alle medlemmer.

Påmelding til høsten 2019 partier i Freestyle og Hip Hop hos Diamond Dance Academy
Meld deg på link under:

https://fanaildans.ticketco.events/no/nb/e/diamond_dance_academy_fana_il__hoesten_2019?fbclid=IwAR2eeN1a8LnJ50ogvH_wi0SAf_XYfEhXgN97fpDBdM5BsOx0Hw4Ln2ZocmM

Om dansestilen Freestyle:
Freestyle er en av Norges mest populære dansegrener og er i dag i stor vekst. Freestyle beskrives med nøkkelord som energirikt, eksplosivt, imponerende og ikke minst fantastisk moro. For å danse Freestyle kreves det alt fra hurtighet, spenst, bevegelighet, god kondisjon og pågangsmot. Utstråling og prestasjon er noe av dansestilens særegenhet.

På et Freestyle kurs vil man lære grunntrinnene i Freestyle, samt lære koreografier til rask og fengende musikk. Disse timene vil inneholde mye energi og ny lærdom og kunnskap innenfor danseformen. Freestyle er opprinnelig en konkurransegren som fenger mange unge, dette p.g.a. dansestilens særegenhet ved kombinasjoner av fysisk krevende dansetrinn og eleganse. Samtidig vil man bli introdusert for danestilens andre kategorier, dette for å skape allsidighet som danser. I tillegg til å rette fokus og satsning mot spesifikt Freestyle. Freestyle er en helt egen dansestil hvor vi legger mye fokus på overføring av kunnskap og kreativitet. Dansestilen har også en unik egenskap til å skape sterkt samhold mellom utøverne og gode holdninger overfor hverandre i konkurranse sammenheng.

Om dansestilen Hip hop dans:
Hip hop dans inkluderer et bredt spekter av stilarter, blant annet breakdance, locking og popping som ble utviklet på 1970-tallet av afrikansk-amerikanere og latinamerikanere. Hva som skiller hiphopdans fra andre danseformer er at danserne freestyler (improviserer) ofte og at hiphopdanserne engasjerer seg i «dansebattles».

Kom og bli en del av den unik dansegjeng, hvor vi alle skal gjøre hverandre god og ha det gøy sammen!

Meld deg på link under:

https://fanaildans.ticketco.events/no/nb/e/diamond_dance_academy_fana_il__hoesten_2019?fbclid=IwAR2eeN1a8LnJ50ogvH_wi0SAf_XYfEhXgN97fpDBdM5BsOx0Hw4Ln2ZocmM

Freestyle i FANA IL (Diamond Dance Academy)
Fana IL startet i 2015 opp med danseformen Freestyle. Dette er et kjempekonsept som har slått an i hele Norge. Ansvarlig for partiene og hovedtrener er Julie Lundekvam, som selv har vært Freestyle-utøver på elite-nivå.

Vi er stolte av å tilby konseptet Freestyle dance, og har tatt navnet Diamond Dance Academy. Våren 2019 vil vi ønske alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny og spennende dansesesong i våre flotte danselokaler på Midttun i Sandbrekkevegen 96. Lokalene ligger i samme bygg som Bergen Fitness treningssenter og FitFactory senter for personlig trening. Vi kan benytte to hele dansesaler, med dansegulv, samt speil og stor plass til alle medlemmer. Det er viktig at man er raskt ute med påmelding, for dette kommer til å bli fylt opp fort. Ta gjerne kontakt med oss for gratis prøve time.

Våren 2019 vil vi tilby en spennende og variert timeplan for alle på Diamond Dance Academy. Vi har et utvidet dansetilbud til både større og yngre dansere. Vi tilbyr kurs i Freestyle og Slow for nybegynnere og konkurranse utøvere, samt barnedans for de mellom 3-5 år. Videre vil vi også tilby alle danseforeldre og ikke danseforeldre til å slå to fluer i en smekk og har satt opp egne saltimer med styrketrening for voksne som ønsker å holde formen gjennom høst sesongen samtidig som barna er på trening. Vi har også tidligere satt opp kurs for barn/unge med funksjonshemning/spesielle behov. I tillegg er det kommet et par nyheter på timeplanen som man kan glede seg til! Det er blant annet kommet et tilbud om STRETCHING for alle som går på parti over nybegynner kurs. Dette var et tilbud som i fjor ble prøvd ut for første gang og som vi er svært fornøyd med å få gi til alle erfarne dansere denne høsten. Gjennom dette partiet slår vi også sammen små og store som bidrar til å styrke fellesskapet i Diamond hvor vi alle kan lære på tvers av alder og nivå.

Danserne blir delt inn i grupper og alle gruppene over 6 år er så heldige å få tilbud om hele to treningsøkter pr. uke. I tillegg vil det bli lagt opp til ekstra trening for de som er ekstra ivrige og som vil konkurrere. Pris varierer ut fra typer kurs. Se påmeldingslink for pris og varighet for de forskjellige kursene.

NB: Kurs kan bli fulle, så her er det bare å melde seg på så snart som mulig!

Vær snill og les kursbeskrivelsen nøye for forståelse av hvilke parti du/ditt barn skal delta på.

Ved påmelding er det viktig at man oppgir en mailadresse som er aktiv og i bruk da mail brukes aktivt som informasjonskanal.

Kom gjerne med spørsmål om dere lurer på noe, men les nøye kursbeskrivelsen først da det kan hende at svaret deres allerede ligger der.

Meld deg på link under:
https://fanaildans.ticketco.events/no/nb/m/e/diamond_dance_academy_fana_il_vaaren_2019?fbclid=IwAR2V20mdZiZGi7rABR0n5j_2_NsvE43GkVa8VuGHXoYYWGqbHElpqnDS3M0

VÅRE KURS BESKRIVELSER:

Barnedans 3-5 år
(Tirsdag 16-16.45)
For danseglade barn. Fokus på danseglede og bevegelse til musikk.

Freestyle NYB 1-3 klassetrinn:
(Mandag freestyle nyb. kl.17-18, Onsdag Freestyle nyb. Kl. 17-18)
Dette er et nybegynner kurs for de under 11 år. På dette kurset lærer man grunntrinnene i freestyle på en morsom og kreativ måte, kombinert med litt styrke, utholdenhet, lek og koreografi. Her lærer vi danser og nye trinn til rask og fengende musikk. Tilvenning og dans i trygt miljø vektlegges. Vi vil også være innom en av freestyle grenene som kalles Slowdance. Her vil de lære grunntrinn i Slow samt ulike danser til rolig musikk. Vi fokuserer på å skape større musikk forståelse ved hjelp av pene og elegante dansetrinn.

Freestyle NYB 4-5 klassetrinn
(Mandag: Freestyle nyb. kl.18-19, Torsdag Freestyle NYB. Kl. 17-18)
På dette kurset lærer man grunntrinnene i freestyle på en morsom og kreativ måte, kombinert med litt styrke, utholdenhet, lek og koreografi. Her lærer vi danser og nye trinn til rask og fengende musikk. Tilvenning og dans i trygt miljø vektlegges. Vi vil også være innom en av freestyle grenene som kalles Slowdance. Her vil de lære grunntrinn i Slow samt ulike danser til rolig musikk. Vi fokuserer på å skape større musikk forståelse ved hjelp av pene og elegante dansetrinn.

Freestyle Nivå 2 over 11 år
(Onsdag Basis kl.19-20, Onsdag Freestyle nivå 2 kl. 20-21, Torsdag akro kl.17-18 (sammen med nivå2 u11)og stretching kl.18-19

(for alle parti)

Anbefalt for alle som allerede har deltatt på Freestyle nyb. O/ 11.
Dette er et kurs for de som allerede har gått på freestyle og som ønsker videre utvikling og kanskje til og med prøve seg på en konkurranse i løpe av sesongen eller allerede er kommet litt i gang med å konkurrere. Her er det fokus på å lære enda flere trinn, samt utvikle koordinasjonsevne, grunnstyrke og musikk forståelse.
Ingen krav om konkurransedeltakelse.

Freestyle Nivå 2 under 11 år
(Mandag 17-19 teknikk, Torsdag Akro 17-18, Torsdag stretching (alle) 18-19)
Anbefalt: for alle som har deltatt på nybegynner høsten 2018.
Dette er et kurs for de som allerede har gått på freestyle og om ønsker videre utvikling og kanskje til og med prøve seg på en konkurranse i løpet av sesongen. Her er det fokus på å lære enda flere trinn, samt utvikle koordinasjonsevne og musikk forståelse.
Ingen krav om konkurransedeltakelse. Frivillig.

Freestyle Satsningsgruppen over 11 år
(Mandag kl.19-21, Tirsdag 17-20, Torsdag kl.19-21)
Dette er et kurs for de som er mer erfarne og som trener for å konkurrere innen denne dansegrenen. For å være med på dette kurset MÅ MAN være kvalifisert i nivåene Litt øvet/ Mester/ Champ/ Elite på konkurranser, med unntak av treners tillatelse. Her vil det være stort fokus på utvikling frem mot hver eneste konkurranse. Her vil det være høyt nivå og høy intensitet i samsvar med disiplinert arbeid! Samtidig som fokuset er satt til et toppnivå og mot konkurranser vil vi også ha fokus på å skape innad fellesskap/ teamfølelse og danseglede. Målet er å utvikle selvstendige og dyktige idrettsutøvere på sikt.

Privattimer:
Dette er et ekstra tilbud for de som ønsker å benytte seg av ekstra undervisnings muligheter. Privattimer tas ofte i bruk av de som ønsker seg sin egen dans eller eventuell oppfølging på den dansen de allerede har. Samt brukes privattimer i stor grad av dansere som har ønske om å konkurrere. Bestilling av privattime gjøres i studio gjennom egen mappe hvor det er satt opp egne tider til dette. Privattimer koster kr 200,-

Workshop
Dette er enten en dag med flere timers trening eller en helg med flere treningstimer. Hovedpoenget med en workshop er å få nye innspill og mye læring. Dette er viktig for å beholde samholdet mellom ALLE danserne i hele klubben. En workshop kan bestå av klubbens egen trener eller gjesteinstruktør. Det kan være Innenlandske eller utenlandske.

Hiphop Advance Øvet
Dette er et kurs for de som allerede har gått på Hip hop og som ønsker videre utvikling.

LA Commercial Nybegynner fra 10 år
Dette er et nybegynner kurs for de under 10 år. På dette kurset lærer man grunntrinnene i LA commercial på en morsom og kreativ måte, kombinert med litt styrke, utholdenhet, lek og koreografi. Her lærer vi danser og nye trinn. Tilvenning og dans i trygt miljø vektlegges.

LA Commercial Øvet
Dette er et kurs for de som allerede har gått på LA Commercial og som ønsker videre utvikling.

Meld deg på link under:
https://fanaildans.ticketco.events/no/nb/m/e/diamond_dance_academy_fana_il_vaaren_2019?fbclid=IwAR2V20mdZiZGi7rABR0n5j_2_NsvE43GkVa8VuGHXoYYWGqbHElpqnDS3M0

General information
Fana IL har nå gleden av å representere Diamond Dance. Diamond dance tilbyr kurs innen dansegrenen Freestyle, slow, disco & Hip Hop.
Contact person
Julie Lundekvam
Updated By Lise Lotte Andersen.
Updated At 05/09/2019 09:45