Practical info Sommer med mening

From Monday, August 12, 2019

Until Friday, August 16, 2019

9:00 AM - 3:00 PM
Location: Sælen kirke
Address: Vardeveien 9, 5141 Fyllingsdalen, Bergen, Norge
Show map
Contact person: Friskus Support
Tags
Kultur
Samvær
Kultur
Dans
Sang
Barn(0-12 år)
Betaling
Utendørs
Miljø
Nasjonalt hjelpearbeid
Created by Lise Lotte Andersen. Updated at 02/08/2019 00:09
Sommer med mening
Hosted by:

Sommer med mening (SMM) er JOY- Bergen lokallag sitt leirtilbud i skolens sommerferie. I 2019 skal SMM ha fire fokusområder. Det kan bli endringer i programmet, men fokusområdene vil være de samme:
Generasjonstreff – nasjonalt hjelpearbeid:
Det er flere sykehjem i vårt nærmiljø. Her bor eldre med lang livserfaring og spennende historier fra sitt eget liv. Mange eldre på sykehjem er også ensom og syntes det er spesielt kjekt å få besøk av barn. På SMM skal vi øve inn en forestilling av sang, allsang og dans som vi skal opptre med på sykehjemmene i vårt nærmiljø. Etter forestillingen skal vi spise med de eldre og gjøre hyggelige ting sammen.

Internasjonalt hjelpearbeid:
Barna skal få innblikk i internasjonalt hjelpearbeid gjennom JOY Norge sine prosjekter for barn med utviklingshemming i Aserbajdsjan. De skal blant annet løpe et solidaritetsløp for «de som ikke kan løpe selv».

Miljø:
Å ta vare på miljøet er et stadig mer aktuelt tema som barn bør få et forhold til. På SMM skal vi snakke om all plasten som ødelegger de store havområdene og som et symbol på dette samle og pante flasker. Det vil også være mulig å jobbe med «re-design» og sy handlenett i løpet av SMM for de barna som ønsker dette.

Kultur:
Barna skal få være med å forme forestillingen som skal framføres på sykehjem. Målet er å lage en variert forestilling med sang, allsang, dans og event andre formidlingsformer barna ønsker.
Siste dag med SMM inviterer barna familie og venner til forestilling og Cowboy fest!

Uke 32: Fyllingsdalen bydel – Sælen kirke
For barn fra 2. til 7. trinn. Barna blir delt i grupper etter alder. SMM begynner kl. 09.00 og avsluttes 15.00 mandag til torsdag. Fredag avsluttes SMM kl. 18.00 med Cowboy fest. Kontingent 700 kr inkludert lunsj.

Uke 33: Fyllingsdalen bydel – Sælen kirke
Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag denne uken.For barn fra 2. til 7. trinn. Barna blir delt i grupper etter alder. SMM begynner kl. 09.00 og avsluttes 15.00 mandag til onsdag. Torsdag avsluttes SMM kl. 18.00. Kontingent 600 kr inkludert lunsj.

JOY – Bergen lokallag ønsker at flest mulig barn skal få delta på Sommer med mening. Dersom det blir stor pågang fordeler vi ukene mellom barna. Skriv derfor i påmeldingsskjema hvilke uke dere ønsker prioritert dersom barnet ønsker å delta flere av ukene.

Sommer med Mening støttes av Bergen Kommune.

Comments
0 comments