Practical info DET BETALES SPILLER - BEST OF BEATLES

Friday, November 16, 2018

8:00 PM - 9:22 PM
Location: Storstua
Address: Festplassen 1, Lørenskog, Norge
Show map
Contact person: Mari Groeng

Wanna join? Sign up and your in!

Created by Mari Groeng. Updated at (not set)
DET BETALES SPILLER - BEST OF BEATLES
Hosted by:

TRYKK HER FOR BILLETTER!

Premieren til Best of Beatles på Chat Noir i Oslo i mai 2018 ble en braksuksess, og showet ble umiddelbart booket tilbake i mai 2019. I mellomtiden skal showet besøke de største kulturscenene i hele landet.

Best of Beatles er en reise gjennom Beatles epoken. Her kommer kjente slagere på rekke og rad, og publikum oppfordres til å synge med på kjente låter som She loves you, Help, Penny Lane, Hey Jude, All you need is love, Yesterday og mange andre. Her blir det høy allsangfaktor !!!

Det Betales har gjort hyllest til The Beatles i over 40 år. De har spilt mer enn 50 konserter på The Cavern Club i Liverpool, og ble utropt av The Beatles første manager Alan Williams til «The best Beatles tribute band in the world «. Ikke fordi de ligner på originalene utseendemessig, men mer fordi de har energi, troverdighet, humor og ekte kjærlighet til musikken de spiller.

Det Betales består av:

Tor Henning Olsen - Gitarer, vokal
Magne Frydenlund - Gitarer, vokal
Øyvind Kristoffersen - Gitar, perkusjon, vokal
Bernt Michael Johansen - Bass, vokal
Rolf Øyvind Hæg - trommer

Avisen Fremover i Narvik ga terningkast 6 og skrev : Fantastiske Det Betales

Fantastisk kveld med Beatleslåter

Det ble en fantastisk kveld med fantastiske Det Betales som ga oss det beste av The Beatles.
The Beatles´ musikk er en del av menneskehetens DNA, musikkhistorisk viktig og er like relevant som for et halvt sekel siden, så det er et tungt ansvar som hviler på skuldrene til godt voksne eikværinger.
Tåler de børa? Til det er svaret et rungende The Cavern-brøl; Ja!
Det Betales er et glimrende tributeband, og ingen kopimaskin.

Bandet, om ikke med sin nåværende besetning, så rampelyset for 42 år siden, og har siden den gang utviklet seg til å bli et av verdens beste hyllestband
– skal man tro kritikerne.

Og uten å ha hørt alle de andre, så er vi tilbøyelig til å bli med i hyllestkoret. På CV´n til skap-drammenserne står mer enn 70 konserter på den legendariske
rockeklubben i 10 Mathew Street der Brian Epstein første gang hørte The Beatles i 1961, opptredener i en rekke land, samt plateutgivelser med egne låter.

Comments
0 comments